Thursday 'S INDOOR TIMETABLE

START
CLASS/PROGRAM
DURATION
06:00 AM
60 Minutes
06:00 AM
55 Minutes
09:30 AM
30 Minutes
10:00 AM
30 Minutes
10:30 AM
30 Minutes
11:30 AM
60 Minutes
11:30 AM
60 Minutes
12:30 AM
60 minutes
04:30 PM
55 Minutes
05:30 PM
55 minutes
06:00 PM
60 Minutes
06:00 PM
30 Minutes
06:30  PM
55 minutes
07:30 PM
60 Minutes


Click here to download the full week timetable
August 12 2016 6:18 PM - Dedicated To Swimming D2F Learn to Swim Term 4 EARLYBIRD re-enrolment week starts Monday 15th August, end Sunday... fb.me/812oQFBye